Kezdőlap

TANÁRI HŰSÉGPROGRAM

Továbbiak


Készítsd fel diákjaidat az államilag elismert City & Guilds nemzetközi angol nyelvvizsgára, és nyerj  online tanári továbbképzést az IH World Organisation szervezésében!


A City & Guilds Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont hűségprogramot hirdet azon angoltanár kollégáknak, akik a nyelvvizsgánkra készítik fel diákjaikat.

Aki 2014. szeptember 1. és 2015. május 30. között a programra regisztrál, az alábbi előnyökben részesül:

  • a legtöbb diákot felkészítő 3 tanár - akinek a diákjai államilag akkreditált alap-, közép- vagy felsőfokú City & Guilds nyelvvizsgát tesznek 2014 szeptembere és 2015 júniusa között - egy angoltanároknak meghirdetett nemzetközi online továbbképzésen vehet részt. A kurzusokat az International House World Organisation szervezi. A nyereményben felhasználható továbbképzésekről a későbbiekben teszünk közzé részletes információt.
  • minden tanár, aki a hűségprogramra regisztrál, City & Guilds felkészítő könyvet kap ajándékba.
  • További értékes ajándékok is kisorsolásra kerülnek (pl. City & Guilds toll+pendrive szett, vászontáska, notesz).

FONTOS: a regisztráció után be kell lépni a Hűségprogram felületére a jobb alul található "BELÉPÉS A TANÁRI HŰSÉGPROGRAMBA" gomb megnyomásával, ahol a regisztrációkor kapott jelszót kell használni! A regisztráció csak akkor válik aktívvá, ha legalább egy diák rögzítésre kerül ezen a felületen, és csak ezután lesz a hűségprogramra regisztrált tanár jogosult a nyereményekre!

A három tanár nevét, akik online továbbképzést nyernek, 2015. május 30. után hirdetjük ki.

A hűségprogramra a fenti határidőig a regisztráció folyamatos.

 

HŰSÉGPROGRAM REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS

 

A hűségprogramra regisztrálással együttesen a City & Guilds honlapra is regisztrálsz.

Azon angoltanárok, akik már regisztráltak korábban honlapunkon, az alábbi linken tudnak csatlakozni a programhoz a korábban kapott belépési adatok beírásával:

Kérjük, hogy amennyiben részt szeretnél venni nyereményakciónkban, adj meg egy postázási címet. A nyereményeket és egyéb postai küldeményeket erre a címre fogjuk kipostázni.