LanguageCert próbavizsgák

LISTENING, READING, WRITING Vizsgarészek Próbavizsgája

 

A vizsgaközpont minden évben kétszer, tavasszal és ősszel, szervez ingyenes országos próbavizsga-kampányt. Az ingyenes kampány keretében a vizsgahelyeinknél és vizsgafelkészítő partnereinknél előre egyeztetett időpontokban Listening, Reading és Writing vizsgarészekből tehető próbavizsga.

Próbavizsgázni kampányidőszakon kívül is van lehetőség. Ez esetben kérjük, hogy küldjetek egy megkeresést az info@languagecert.hu email címre és kérjetek egy rejtett próbavizsga-tesztet Listening, Reading és Writing vizsgarészekből. A teszt kitöltése után a fenti címre emailben vagy postai úton a vizsgaközpont Soroksári úti címére tudjátok visszaküldeni a kitöltött tesztet. Ezt követően 10 munkanapon belül kaptok részletes eredményt.

A próbavizsga-kampány időszakán kívüli próbavizsgák díja 2 200 Ft és a Listening, Reading és Writing vizsgarészek javítását tartalmazza.

SPEAKING Próbavizsga

Szóbeli próbavizsga esetén a próbavizsga díja 2 500 Ft, akár kampányidőszakban, akár azon kívül szeretnétek letenni.

Jelentkezni az alábbi linken tudtok:

http://www.languagecert.hu/online-szobeli-probavizsga

A jelentkezést követően elküldjük a fizetéssel kapcsolatos adatokat, majd a fizetést követően egy vizsgáztató-javítónk felveszi veletek a kapcsolatot és időpontot egyeztet egy SKYPE-on történő szóbeli vizsgára. Közvetlenül a vizsgát követően a vizsgáztató-javítónk részletes pontszámot ad minden egyes kritériumra és igény esetén egyénre szabott tanácsot fogalmaz meg a további felkészülésre vonatkozóan.