Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Felhívás társadalmi összefogásra Khín Veráér

 

A LanguageCert Vizsgaközpont társadalmi felelősségvállalása részeként minden évben támogat egy fiatalt, aki személyes sors-nehézségből kifolyólag nem tudja elkezdeni vagy folytatni középiskolai vagy felsőoktatási tanulmányait. A támogatás a példamutatás erejével egyben a helyi közösségen belüli szolidaritás-vállalást is hivatott erősíteni.

A 2017/2018-es tanévben a pécsi Khín Vera támogatása mellett döntöttünk, aki egy autóbaleset következtében elveszítette járóképességét, és kizárólag szolidáris összefogásból születő külső anyagi segítséggel finanszírozható a gyógyulása, felépülése.

Mindennapjaink rohanó világában számos értelmetlen, funkcionálisan használhatatlan, vagy fogyasztói telítettségünk miatt a későbbiekben elfogyaszthatatlanságra ítélt dolgokra költjük a pénzünket. Mindeközben nem gondolunk arra, hogy valóban szükséges-e megvennünk a tízedik ugyanazon márkájú, hasonló játékot a gyerekünknek, az eggyel nagyobb teljesítményű telefonkészüléket, vagy a tízedik pár cipőt, ami sosem lesz rajtunk. E helyett megállhatnák egy pillanatra és elgondolkodhatnánk: az impulzívan rosszul elköltött erőforrásokkal segíthetnénk bajba esett honfitársainkon, akik ugyanúgy megérdemelnek egy normális életet, mint mi; segíthetnénk azokon, akikből a segítségünkkel lehetne még szülő, nagyszülő, egy jó szomszéd, tanár, aki embert farag a gyerekeinkből, vagy éppen egy bolti eladó, aki ránk mosolyog egy nehéz nap után.

Mi, a LanguageCert Vizsgaközpont munkatársai a méltóságteljes emberi élet és társadalmi összefogás mellett tesszük le voksunkat: lehetőséget teremtünk arra, hogy minden pécsi vizsgázó támogassa Verát a segítségünkkel. Minden vizsgázó vizsgadíjából, aki vizsgát tesz a LanguageCert pécsi vizsgahelyén a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában a 2016/2017-es tanévben, 5%-ot a Vera Gyógyulásáért Alapítványnak ajánl fel a LanguageCert Vizsgaközpont.

Így minden Pécsen regisztrált vizsgázónk egyúttal Vera felépülését is segíti.

Kérjük, kövessétek példánkat és támogassátok Vera felépülését és boldogulását direktben is. További részletek Vera szomorú történetével és az alapítvánnyal kapcsolatban:

http://khin.hu

Köszönjük szépen,

LanguageCert Nemzetközi Angol Vizsgaközpont